Bevásárlás, és a krossz bukósisakok…

Elég fárasztó, és hosszú napunk volt ma. Sok tenni valóm volt, munka, gyerekek, bevásárlás…

A munkahelyem

Ma mindenhol bolondok háza volt. A kávézóba szerencsétlen lány kiborította a kávémat, már ott indult minden. A fejem is kezdett fájni, és az soha nem szokott túl sok jót jelenteni, ha már reggel ez van.

Az iskolából szerencsére nem késtünk el, még meg is lepődte, mert hozzánk képest meglepően korán bent voltunk  Hiába rimánkodok a gyerekeknek, hogy menjünk már, csináld már, öltözz…de gondolom ezt nem kell bemutatni senkinek. Főleg ahol gyerekek vannak.

A bevásárlás

Persze miért is menne valami olyan simán, csak úgy zökkenő mentesen. Amúgy is shopping-cart-318769_640kapkodnom kellett a boltban, mert már csak fél órám volt, hogy bevásároljak, és odaérjek az iskolához is. Persze a papíromat mikor hagyom otthon, vagy valahol el, amikor amúgy sincs időm bolyongani. Így kénytelen voltam fejből vásárolni, ami eszembe jutott, azt megvettem. Tudtam, hogy se liszt, víz, cukor nincs otthon hiszen a reggeli kávéba is mézet tettem helyette.

Az egyik pillanatban nem is figyeltem, csak szórtam a kocsiba a cuccokat, és toltam tovább…fel sem tűnt, hogy a kocsiban krossz bukósisakok vannak. Hogy honnan tudom? Nem vagyok egy szakértő, csak amikor a hátam mögött olyan öt méterre utánam szóltak, hogy a krossz bukósisakjaink, akkor meglepődtem.

Iszonyú kellemetlen volt. Te jártál már így, hogy eltoltad valakinek a kocsiját? persze nem haragudtak, hiszen nem ellopni akartam. Kiszedtem a kosárból az előzőekben beledobott holmikat, és illedelmesen elnézést kértem tőlük…