Kis helikopter készült a fém építőkből

Egy műszaki cikkeket árusító üzletben dolgozom, ahova néhanapján a kisfiam is ellátogat és előszeretettel játszik a különböző alkatrészekkel. Persze nagyon oda kell figyelni rá, nehogy megsértse magát, hiszen még csak nyolc éves és nem mindig van tisztában egy-egy számára új anyag tulajdonságaival.

A fiam nagyon szeret építeni. Egészen kicsi korától kezdve imádta a legót, az építőkockákat és a hasonló kreatív építős játékokat. Mivel az üzletben nagy figyelmet szentelt a fém alkatrészeknek, úgy gondoltam, beszerezhetnénk neki fém építő játékokat.

Egyik délután el is kezdtem a laptopomon nézelődni játékwebshopok után, hátha találok valami jó fém építőt. Rá is bukkantam az oldalon erre a kategóriára és azonnal meg is tetszett egy szett: a Meccano helikopter fém építő kezdőszett. Mivel a kisfiam rajong a repülőkért és a helikopterekért is, ez mindenképp nagy sikert fog nála aratni.

A játék 32 darabból áll, fém és műanyag építőelemeket tartalmaz. A helikopter teste nagyon szép zöld elemekből építhető össze, a többi alkatrésze fém színű. Valódi szerszámokat is tartalmaz a csomag, amiknek a segítségével könnyedén összerakható a helikopter-makett. Nagyon szórakoztató lehet fiúk és lányok számára egyaránt, de bevallom, még engem is lázba hozott. Meg is rendeltem házhozszállítással.

Pár napon belül megérkezett a csomag. A kisfiam nagy buzgón bontogatta és felcsillant a szeme a képen látható helikopter láttán. Lelkesen raktuk össze már aznap este az új játékot és nagyon jól szórakoztunk.