Mosogatógép vásárlás… bukósisakok

tableware-555203_640Régi vágyam volt már, hogy végre vehessek egy másik mosogatógépet. Neked van már? Szereted?

A mosogatógép

Évekig volt mosogatógépem, de sajnos tavaly tönkrement. Azóta sajnos nem volt még lehetőségem arra, hogy másikat vásároljak. Annyi minden másra kell a pénz, és amikor végre volt egy kis félre tett pénzem biztosan kellett valamire. Hol az autó ment tönkre, hol pedig valami más, és ami volt, az gyorsan el is fogyott.

Most viszont  másként történt. Igaz, hogy kaptam egy kis segítséget is ebben, hiszen nemrég volt a 30. születésnapom, és a szüleim úgy döntöttek, hogy ajándékba adnak egy kis pénzt. Persze nem akartam elfogadni, hiszen nekik is kell sok minden másra a pénz, de addig erősködtek, míg végül beadtam a derekamat. Meg is beszéltem velük, hogy menjünk el együtt a boltba, de azt mondták, hogy ők nem szeretnének, inkább menjek a párommal hiszen nekik az a fontos, hogy nekem megfeleljen. Igazán szerencsés vagyok, hogy ilyen szüleim vannak. Elkölthetnék bármire a pénzüket, utazhatnának…de ők mindig rám gondolnak, nekem jó legyen. Egy szem gyerekként mindig az a fontos, hogy nekem jó legyen, és mindenem meg legyen. Még most, ennyi idősen is.

A vásárlás, válogatás

Elmentem pár üzletbe körbe néni, ahogy az időm engedte. nem tudom, hogy mi a jobb, ha személyesen nézem meg, és eldöntöm, vagy ha az internetem vásárolom meg. Nem tehetek róla, de én olyan vagyok, hogy szeretem látni a dolgokat, és úgy mérlegelni, eldönteni. A férfiak persze mások. Laci is olyan egyszerűen vásárol még az interneten is. Sőt lehet, hogy még egyszerűbben, mintha bemenne egy boltba, és ott nézelődne, ácsorogna…Egyszerűen keres mindent, és ha megtalálja, akkor gyorsan meg is veszi. Mindegy, hogy mi az, koncert jegy, vagy épp a bukósisakok közül kell választania neki olyan simán megy.

Pont ezért tartottam is tőle, hogy mit fog szólni, hogy eljöjjön velem vásárolni.

Miután már előre megnéztem, hogy hová érdemes elmenni, így fele utat megspóroltam neki. Így csak három helyre kellett menni, hogy megtaláljam a megfelelőt.

A kritériumok

Az egyik boltot nagyon szeretem, ahová mentünk, mert kedves a kiszolgálás, és értenek hozzá. Szóval ha valami kérdésem van, biztosan tudnak rá választ adni. A fő szempontok az volt, hogy nagy gépet szerettem volna, hiszen előbb vagy utóbb amúgy is bővülni fog a család, és inkább nagyobb legyen, mint kisebb. Szóval a legnagyobb teríték számú kell nekünk. Ami még fontos szempont, és erre a napokban jöttem rá, hogy olvasgattam az interneten. Tehát, olyan gépet kell venni, ami áramszünet esetén ugyan úgy működik tovább, és ott, ahol abbahagyta. na ez igen csak fontos szempont, hiszen ha már majdnem lejárna a gép, és valamiért áramszünet lesz, akkor megszakad a program, és kezdheti előröl. Nem tudom, hogy mi a funkció neve, de itt biztosan tudni fogják majd. Na ez miatt is szeretek inkább a boltban vásárolni, hiszen ha valami felmerül, egy jó eladó biztosan tud válaszolni rá.

Végül megtaláltam a nagy Ő-t ami a mosogatógépet illeti. nagy, 14 terítékes, és gyönyörű, ha ilyet mondani lehet egy gépre. nagyon várom már, hogy be legyen szerelve, és használhassam.